За Нас

Ние правим промяната във вашите домове

Мисията ни е да предложим модерни решения за по-красив и уютен дом или офис.

DMD Design предлага иновативни интериорни панели придаващи стил, уют и завършеност на вашето жилище, бизнес сграда, офис, магазин или помещения с търговско предназначение. Бързо и лесно можете да промените обликът на желаното от вас помещение с помощта на нашите продукти. Панелите от DMD Design спомагат за обезшумяването на вашето помещение.

Екипът ни е сформиран от професионалисти на които може да разчитате за безупречно инсталиране на панелите или да Ви насочат и посъветват как да го направите сами.

С над 370 завършени обекта ние познаваме същността на нашата работа и знаем как да ви решим проблема.

Панелите предлагани от нас не се поддават на влага и текстурите им предават усещане на естествено дърво. Предлагаме панели от PS (polistirol) материал и панели от WPC (wood\plastic) материал. PS-материалът е 100% Полистирол и също така е 100% рециклируем. Панелът е плътен и лек което го прави лесен за работа ,както за рязане така и за монтаж. Горещо щампованото фолио му Дава допълнителна издръжливост.

WPC-Материалът е 45%PVC, 45% висококачествени дървесни частици и 10% добавки.Материалът е издръжлив и е по-гъвкав от чистото PVC WPC- панелът е обемен и в сърцевината си е кух което го прави лек и лесен за монтаж.

Отзиви

Какво казват за нас?